Mina snygga, breda trägolv

Mina snygga, breda trägolv

Hejsan allihopa och välkommen tillbaka till mig och ett nytt inlägg. Jag hoppas att ni alla haft en bra helg och en bra start på veckan. Det var ett tag sedan jag skrev något till er sist men nu så kommer det i alla fall ett nytt inlägg som jag tror att ni gärna vill läsa. Jag ska skriva några rader om ett företag som heter Nordingrå Produktion och det är ett företag som jag vände mig till för jag hade hört att de säljer trägolv i Mölndal med extra hög kvalitet.  

Jag håller på att bygga om huset och hela huset har i stort sett blivit renoverat. Även golven är en viktig detalj och när det gällde vilka golv jag skulle välja så hade jag högt ställda krav så det var inte många företag som hade försäljning av trägolv i Mölndal som levde upp till dessa högt ställda förväntningar och krav men Nordingrå Produktion hade sådana golv som är i en klass för sig, och när jag fick se ett smakprov av deras golv så visste jag att det här var de golv som jag ville ha. Jag pratar om ett golv som heter Nordingrågolvet som har bredder från 22 cm till 42 cm som är tillverkade av övergrovt timmer av i huvudsak gran och fura från de norrländska skogarna. I deras verksamhet kombinerar de en gammal tradition kring breda golv med en småskalig modern produktionsteknik och dessa golv är tveklöst de finaste golven jag någonsin har skådat. Därför vänder jag mig i det här inlägget till er som är intresserade av trägolv i Mölndal men även till er som vill köpa trägolv i Båstad, Danderyd eller på Lidingö med omnejd då det även säljs golv av Nordingrå Produktion där. 


Kommentarer är stängda.