Coach i Linköping

Coach i Linköping

Äntligen mår jag bättre än på länge och det beror på att jag inte längre velar med vad jag vill göra med mitt liv. Jag har haft många drömmar men det har varit med mig som för många andra, nämligen mycket snack och lite verkstad. Jag var helt enkelt för rädd för att bryta upp ifrån ett arbete som jag vantrivdes med, men allting vändes upp och ner efter att jag börjat gå till en coach i Linköping. Hon fick mig att se till att förverkliga mig själv och genom att jag gick hos denna coach i Linköping så stärktes min självkänsla och jag fick hjälp med att identifiera vad som var viktigt för mig. Det visade sig att en del drömmar var livliga fantasier, dagdrömmar, men annat var möjligt att realisera. Jag har nu efter att gått till Mindsteps som är namnet på det här företaget och dit alla som behöver en coach i Linköping kan gå, vågat ta steget, och jag har börjat en utbildning på Komvux. Jag har alltid älskat att baka och laga mat så valet stod mellan att bli bagare eller kock, nu går jag andra terminen på bagarutbildningen och just nu håller vi på att lära oss allt om matbröd och jag trivs som fisken i vattnet. Behöver du göra en förändring och samtidigt utveckla dig på det personliga planet och dessutom bor här i Linköping med omnejd, då vill jag varmt rekommendera dig att du hör av dig till Mindsteps, det kan bli det bästa du har gjort i hela ditt liv. Om ni tvekar på grund av lite låg självkänsla så tänk så här att om jag kan, då kan ni också! Hejdå på er alla för denna gång och hoppas jag får en stund över att snart skriva till er igen.

Kommentarer är stängda.