Mitt jobb är plåtslagare

Mitt jobb är plåtslagare

När jag växte upp drömde jag om att bli professionell idrottsman eller skådespelare. Men när jag blev äldre flyttade mitt fokus från dessa barndomsambitioner till att bygga upp en stabil karriär som skulle kunna försörja mig ekonomiskt. Efter några år med småjobb här och där bestämde jag mig till slut för att ta steget in i hantverksbranschen – särskilt för att bli plåtslagare! Det som började helt enkelt som ett försök att bygga upp en bättre anställningstrygghet hade till slut blivit mycket mer än så; det gav mig ett nyvunnet förtroende för mina förmågor och visade mig hur tillfredsställande det kan vara att starta något från ingenting.

Under hela min karriär har jag kunnat bygga en mängd olika föremål, från enkla klippblock och lådor till komplicerade smyckeskrin. Men oavsett projekt eller storlek kändes det alltid som något speciellt när jag såg en färdig produkt som jag hade satt ihop med mina egna två händer. Tillfredsställelsen i att se något så vackert som jag fick genom mitt hårda arbete gav mig drivkraften och motivationen att fortsätta arbeta som plåtslagare.

I dag är jag stolt över att kunna säga att jag framgångsrikt har etablerat mig som en pålitlig och engagerad plåtslagare i Örebro. Jag har haft möjlighet att arbeta med projekt för kända designers, lokala butiker, teatersällskap och mycket mer! Mitt hantverk har mottagits väl, och jag ser fram emot att fortsätta att skapa konstverk i metall. För varje nytt projekt som jag tar itu med blir jag mer säker på min förmåga och mer passionerad för det jag gör!

Jag är tacksam för att jag har hittat en karriärväg som låter mig uttrycka min kreativitet samtidigt som jag tjänar pengar för min familj. Jag ser fram emot många fler år inom metallbearbetningsindustrin och alla de möjligheter som den erbjuder. Tack för att du läste!

Kommentarer är stängda.